Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tchnienie

Mówiłeś tak pięknie...

Słowa ulatywały z Twych ust jak kolorowe motyle.
Zalepiały kolejno komórki mojego ciała.
Od głowy po serce.
Świat wirował w tańcu traw i polnych maków...
aż któregoś dnia przestałam oddychać...

Obudził mnie z letargu nagły poryw wiatru.
Odleciały motyle a ja poczułam szczęście.

Odzyskałam siebie, odzyskałam serce!

634 wyświetlenia
11 tekstów
1 obserwujący
  • Angell

    26 October 2010, 21:42

    cudownie jest móc podzielić się za pomocą słów myślami i uczuciami, które są w nas, dziękuję za opinię :)

  • marka

    26 October 2010, 21:37

    Piękne...