Menu
Gildia Pióra na Patronite

cisza

Mówiła, że boli ją
lazur nieba, chłód ruczaju
że nie umie, chociaż może
ani jedno słowo
nie zostało wypowiedziane
bo milczenie
to jeszcze nie cisza

935 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!