Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mamie

Mówiłaś: daruj
Mówiłaś: dość
Wspierałaś zawsze,
choć ja na złość
wiedziałam lepiej.

Znosiłaś żale
i naiwności.
Dzieliłaś smutki,
łzy, strach, radości.
Kochałaś wielce
i kochasz wciąż.

Dziękuję mamo
za Twoje troski,
za radość, wsparcie,
i bezlik Twych rad.

Dziękuję co dzień
Bogu w modlitwie,
dziękuję, dziś niebo
otwiera się nam.

4403 wyświetlenia
35 tekstów
4 obserwujących
  • krysta

    10 June 2013, 19:16

    ładny wiersz ...pozdrawiam :)