Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mówiłam i nie słuchali
Zauważyłam a zignorowałam
Marzyłam i marzę
Ich nie interesuje
Skończą niezainteresowani
Marzę-

2448 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!