Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mówisz, że moge Ci zaufać.
Sama nie wiem.
Obiecujesz, przyżekasz... To nie dla mnie.
Nie chcę się rozczarować,
jak niewinne szczenie, które zaufało człowiekowi.
Wziął szczeniaka ze schronisk.
A dorosłego psa wyrzucił, jak zurzytą zabawkę.
Wywiózł, porzucił, zostawił...
Boje sie, że zostane porzucona i nikomu nie zaufam...
jak pies, który został wywieziony...

2255 wyświetleń
24 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!