Menu
Gildia Pióra na Patronite

spowiedź

mówią że to mija
że nawet pustkę da się zapełnić
myślą mową
uczynkiem

i zaniedbaniem

dlaczego więc nie potrafię
rozgrzeszyć się
z ciebie

146 971 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 7 March 2019, 20:59

    Podoba mi się Twój rozkład - zmieniam, dziękuję.

  • danioł

    7 March 2019, 20:54

    ładne, ale
    "że nawet pustkę da się wypełnić"
    moim zdaniem

    coś chyba jeszcze:

    "mówią że to mija
    że nawet pustkę da się wypełnić" - te dwa zdania piękne
    "myślą mową
    uczynkiem

    i zaniedbaniem" - ja bym zrobił tak

    "dlaczego więc nie potrafię
    rozgrzeszyć się
    z ciebie" - i tu tak

    ale ogólne bardzo mi się podoba, zostawię plusa