Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dzisiaj

Mówią - Wczoraj minęło zbyt szybko,
mówią - Jutro będzie lepsze.
A Dzisiaj?
Dlaczego nie mówią nic o Dzisiaj?
Przecież to chyba ono jest najważniejsze.
O nim mówili wczoraj
i o nim będą mówić jutro.

1656 wyświetleń
15 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!