Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mówią mi, że w końcu znajdę swoją przystań.
Tylko kiedy?
Jak odszukać ten inny świat?
Podobno lepszy.
Tylko skąd wiadomo, że lepszy?

Patrzę w lustro, co widzę?
Jakąś twarz;
nie mam już pewności, że jest moja.

Zagubiony w kostnicy marzeń,
Chcę uciec, chcę żyć;
Sam sobie staram się w to uwierzyć.

3188 wyświetleń
43 teksty
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!