Menu
Gildia PiĆ³ra na Patronite

Przeszlosc

Mowia by przeszlosc zostawic
Zamknac za drzwiami
Moimi wciaz wiatr hula
Bo to jedyne drzwi bez klamki

1838 wyświetleń
19 tekstĆ³w
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. BądÅŗ pierwszy!