Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mów do mnie (Miłość cz. IV)

Mów do mnie wierszem, mów do mnie piękniej

Mów do mnie szeptem, ja słuchać będę

Mów do mnie duszy językiem, anielskim głosem

Niech twe serce przemówi, ja Ciebie proszę

Bądź zawsze przy mnie, od teraz na zawsze

Bądź zawsze przy mnie gdy w przyszłość patrzę

Zatapiaj się w mym spojrzeniu tak jak ja robię to w Twoim co dzień

Podsycaj tą miłość by nigdy nie wygasł ten ogień

5838 wyświetleń
49 tekstów
10 obserwujących
  • czystakartka

    17 December 2010, 07:53

    Ciężko stwierdzić Emilko ;)

    Dziękuję Ewa :)

  • Myffa90

    14 December 2010, 20:50

    O! Znalazł się czas na napisanie. Czasem tu zaglądam i doczekałam się.
    A co do wiersza próbuję się w niego wczuć, czy napisałeś go Ty czy pisała go tylko pani wena. ;))

  • motylek96

    11 December 2010, 23:23

    jak wyrazić zachwyt...

    Kradnę:)