Menu
Gildia Pióra na Patronite

Motocyklista

Motocyklista
Wiosna budzi się, ale to tylko pora roku.
A ja budzę się przy Tobie jako człowiek
pełen radości, entuzjazmu, wiary
w lepsze jutro mimo smutku
w ogarniającej rzeczywistości.
Widzę świat w kolorach tęczy,
którą Ty mi malujesz.
Ja dla Ciebie tworzę obraz
cudów każdego dnia.
Mój uśmiech, moje usta
składają się niczym ręce
do modlitwy, w Twoim kierunku.
To Ty jesteś moim aniołem
w przebraniu motocyklisty
o zapachu mężczyzny,
który spełnia moje sny…

19 023 wyświetlenia
115 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!