Menu
Gildia Pióra na Patronite

Morze

Morze jest błękitne
Morze jest głębokie
Morze jest czyste
Morze jest szerokie
Tak jak strumień wodospadu

2113 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
  • 5 December 2017, 19:21

    A teraz lepiej napisałam?? Proszę o opinię