Menu
Gildia Pióra na Patronite

ślady

morską bryzą
twarz obmywam
krzykiem mew
myśli zagłuszam
śladem stóp
odbitych na piasku
podążam za horyzont
gdzie ucieczka
niespełnionym jest
pragnieniem

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!