Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moralność i przyzwoitość
trzymają nas jeszcze na smyczach.
Każde ma własne drogi, każde ma inne życie.
Co będzie, gdy się zerwiemy,
z tych pęt, w zawrotnym pędzie?
Szukać Ciebie nie muszę,
Ty mnie odnajdziesz wszędzie...

15 948 wyświetleń
142 teksty
2 obserwujących
  • Malusia_035

    17 May 2016, 10:02

    to tak jakby wypuścić z klatki Lwa ;))) Będzie się działo ;))

    ładnie ,podoba mi się ..pozdrawiam :))

  • Karin2225

    4 May 2016, 07:42

    Krysiu, dobre pytanie:-) dziękuję...

  • krysta

    3 May 2016, 22:17

    świetny...zatrzymałaś mnie tym wierszem- oj co wtedy będzie? ;)

  • Karin2225

    3 May 2016, 22:05

    Mechaa - najprawdziwsza ;) dziękuję
    Niusza - bardzo dziękuję za miłe słowo :) Pozdrawiam

  • 3 May 2016, 22:00

    bardzo ładne!

  • 3 May 2016, 21:56

    To prawda.