Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kość samotności w 2099

Mój znajomy
kupił symulator żony
teraz wspólnie oglądają telewizję
a ona wylizuje z jego serca gorycz
jest jak oryginalna
i dużo kosztowała
a kiedy ją kryje
to pot kapie z ciała

Kolega myje gary
a ona na kanapie wytrwale
nieruchomo w telewizor patrzy
na niekończące się seriale

Wiadomo to syntetyk
i tkanki do końca nie zastąpi
ważne jest
że nie odmawia
i zawsze można ją do szafy odłożyć...

127 935 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!