Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ballada o zmianie pola magnetycznego w sercu - piosenka

Mój znajomy całe życie
z jednej miski z biedą jadł
ale teraz jada chipsy
z limuzyny patrzy w świat

Posiadł bogatą kobietę
co biustonosz złoty miała
bez namysłu krzyknął - kocham
gdy na warsztat go zabrała

Teraz łono jej odkurza
szepcze słówka mało skromne
krzyczy ...uf! A ona... ach!
pot po czole spływa słony

Miłość ma ogromna moc
może zmienić smutny świat
kiedy stanik złoty wyschnie
w dobrobycie zanurz twarz...

128 104 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!