Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sielsko anielsko

mój ty mały
mój ty święty
aniołku z kodem do odkrycia
nikt nie wie
ile masz siły w sobie

bo gdy tylko patrzeć
to za mało - by wiedzieć
a jeśli już wiedzieć
wtedy zbyt małe są słowa

mój ty mądry
mój ty wielki
aniele
nic nie wiesz
o mnie

więc tylko sobie bądź
i patrz

PS. Wszystkiego wiosennego dla Was

24 279 wyświetleń
527 tekstów
51 obserwujących
  • Gaia

    15 April 2015, 22:26

    Dziewczyńska to rzecz - uśmiechać się
    i to tak - by nawet aniołom miło było,
    a ludzika rzecz to wciąż mylić się
    że w tej grze o "tak, ale..." nie poszło
    bo wcale .... nie chodziło

    Tak mi się jakoś napisało
    samo z siebie w odpowiedzi
    a przestać nie chce
    i chyba dzięki Wam
    że jesteście
    :)

  • 4 April 2015, 22:39

    Tańcząca z aniołami...
    Bardzo ładne.
    Wzajemnie. :)

  • 4 April 2015, 19:25

    piękny wiersz....

    zostawiam uśmiech.

  • ewelli

    4 April 2015, 14:37

    :)