Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Mój Świat Jest Nagi
oplatają go Tysiące zmysłów

morze pożądania
i doliny rozkoszy..

Zatop się w Nim
Skosztuj kawałek

A już Nigdy nie będziesz
Chciał Z Niego Wracać ..

Kochanemu ...N .ღ

7.06.2014
Malusia_035

56 060 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • krysta

    7 June 2014, 17:27

    Bardzo ładny wiersz , uczuciami pisany...
    pozdrawiam miło Malusia :)