Menu
Gildia Pióra na Patronite

URODZINY PRZYSZŁEGO MĘŻA ❤

Mój przyszły Mężu,
dziś są twoje urodziny,
więc życzę, aby w naszym łożu
kochać się ponad pół godziny.

Żebyś nigdy nie chorował
i marzenia swe spełniał,
nigdy się awanturował
i na wyżyny wzleciał.

Kochał mnie na wieki
i o jeden dzień dłużej,
gdy staniesz się wielki
sławy będziesz najbliżej.

Tego Ci życzy twoja przyszła żonka,
która Cię bardzo kocha ❤

27 756 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący
  • kuloodporna

    13 April 2021, 23:27

    🌼🌼🌼 sweet 🌼🌼🌼

  • Moon G

    4 April 2018, 04:58

    Dziękuję Ci mój skarbie najdroższy! ;*