Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mój królewiczu
W brylancie skąpany
Odwróć wzrok
Bo
Ściana miażdży mnie
Przygniata do zimnej posadzki_

_Nie patrz najdroższy
Na me cierpienie
Odwróć swe oczy zakochane
W tej co upadła

Ja
Powstała z grzechu
Powołującego mój byt
Ja
Krucha
Sprzeczności pełna

Niech popłynie krew
Po policzku
Zamiast łez

Bólu
Żegnaj
Mój królewiczu

Kocham Cię

3875 wyświetleń
82 teksty
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!