Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zadławiłam się

Mój kat ,zegar
znów zą każdym krokiem
głośno tyka
tik tak
tik tak

Niematerialny skarb ,z prędkością światła
rozmazuje moją przyszłość
tik tak
tik tak
zabiera mi miłość

Tik tak
tik tak
tik tak

Odszedłeś ,mój Ukochany
tik tak
tik tak

6158 wyświetleń
55 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!