Menu
Gildia Pióra na Patronite

zawsze kochasz tą pierwszą

moje ślady zostawiają
piękne wzorki

gdzie byłaś?
się spytał

kroplą
dla większości
i kroplą lat wynagrodzenia
dla wybranych

48 286 wyświetleń
536 tekstów
20 obserwujących
  • one drop for all

    7 April 2016, 05:19

    i to się chwali panie Bolo

  • one drop for all

    3 April 2016, 00:51

    no a co? panie Bolo
    nielegalne przynosi największe zyski