Menu
Gildia Pióra na Patronite

Codziennie umieram

Moje serce tęskni do Ciebie
dlaczego tak się dzieje
- nie wiem.
Może dlatego, że z Tobą czuję się jak w niebie...
Im dłużej zastanawiam się nad tym,
co nas łączy.
tym mniej już wiem
Lecz tym więcej potrzebuje Ciebie
W kłębku myśli się plączę
- nie rozumiem Cię.
"Co siedzi w Tobie?" -
ta jedna myśl chodzi mi po głowie...
Bezustannie nad tym zastanawiam się.
Ta nieświadomość mnie dobija,
chciałabym być Twoja,
lecz jestem niczyja...
Życie ze mnie ulatuje,
zaczynam wątpić, że mnie uratujesz...
Niepewność jutra chęć istnienia mi odbiera,
codziennie z tęsknoty za Tobą umieram...

24 185 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!