Menu
Gildia Pióra na Patronite

Serce w gruzach

Moje serce jest w gruzach...
Niczym zburzony niegdyś budynek...
Świat się wali...
Niczym domek z kart...
Wszystko płonie...
Ogień trawi cały mój świat...
Nic nie widzę...
Otacza mnie ciemność...
Widzę mrok...
Wszędzie...
I w moim sercu...*

*Źle umieściłam ten tekst, więc usunęłam tamten i dodałam jeszcze raz, tyle że teraz dobrze...

994 wyświetlenia
12 tekstów
3 obserwujących
  • Natachi Mikotsu

    3 October 2010, 14:52

    Dziękuję wam :*

  • motylek96

    2 October 2010, 14:26

    Wtedy dałam ci minusa teraz stawiam plusa+