Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Moje Niebo zaczyna się w twoich oczach
nieśmiało dryfuję wśród iskierek
docierając do zacisznego przylądku
między twoimi ramionami
wsłuchana w melodie serca
zamykam powieki
odpływam w głąb Ciebie

zjednoczeni

Dedykowany ... N ღ

19.07.2016
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=D8lV1To-_fU

55 991 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • Iภғĭภĭтε βℓค¢қ

    1 August 2016, 12:43

    'Moje Niebo zaczyna się w twoich oczach...' bo moje niebo to Ty !
    a niebo w oczach to nic tylko miłość :))
    śliczny wiersz pozdróweczki M. :))*****
    na dobry początek tygodnia ;)