Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moje marzenia, sny niespełnione,
Takie wiosenne, jasnozielone,
Wszystkie radosne, słońcem się mienią.
Niech się spełniają, niech się nie zmienią.
I pełna głowa myśli wspaniałych,
Planów na życie tak doskonałych.
Że nierealnych? A kto tak mówi?
To pesymista! Nic nie rozumie,
No i przeszkody zaczyna piętrzyć…
Co to za życie? Nie chcę się męczyć!
Wracam do marzeń, planów, fantazji,
Będę je spełniać, nie brak okazji!

/Joanna/

63 495 wyświetleń
347 tekstów
60 obserwujących
  • Nutka67

    11 March 2011, 20:03

    Ważne, ale nie zawsze tak jest... niestety.

  • marka

    10 March 2011, 21:11

    Ważne, żeby te pozytywy wygrywały.
    Słowa z życia wzięte.