Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z przymrużeniem oka

Mojej żonce
prześliczne kwiatki
a ona
mryg mryg mryg
zza firanek rzęs
uśmiechem
czaruje zgrabnie
i małe sreberko
na rączkę jak płoć
a ona
szyr szyr szyr
uśmiecha się figlarnie

Cały dzień za rączkę
i do sklepu po tampony
bo ma okres
i tabletki od bólu głowy

Pstryk pstryk pstryk
zdjęcia z fleszem na plaży
ona i zachód słońca
i wieczorny splot nogami

Ciężko jest balans bieli ustawić

127 935 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących