Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moje ciało drży w blużnierczym uwielbieniu
otoczona łuną światła
nucę pierwsze słowa wiedzy
używam srebrnej różdżki
by narysować serce w powietrzu
używam złotej różdżki
by rządzić w krwi i ogniu
chcę oczyścić powierzchnię mojej planety
dziwaczna konstelacja to koniec.

63 305 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!