Menu
Gildia Pióra na Patronite

zabawa w chowanego

mój dom zwykły zwyczajny
z błękitnym oknem na zewnątrz
i długim warkoczem
w środku

zamknięty został na cztery spusty

otworzą go może
gdy oddech nie będzie mógł pierzchnąć
gdy ktoś się zaniepokoi
że zamknięte że ciemno że smród

to takie trudne pisać o śmierci
czarnej
miłości-
brunatnej

wiersze
na spalenie wystawione

8343 wyświetlenia
76 tekstów
43 obserwujących
  • Nika789

    19 October 2011, 19:53

    Agato, Ewo, Ago - że tez macie jeszcze siłę mnie czytać !
    Pozdrawiam Was.