Menu
Gildia Pióra na Patronite

biały szkwał

moja suknia
czerwona flaga na wietrze
ostrzega byś
gdy wzejdzie słońce
już mnie dłużej w ramionach nie tulił

gdybym spotkała cię na tej plaży
wieki wcześniej...

a tak...
rozbijam się tylko myślami
o brzeg twojej błękitnej koszuli

137 610 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • giulietka

    23 February 2015, 12:48

    Doris, bardzo mi miło;)

    Ana, to chyba największy komplement jaki można dostać. Dziękuję.

  • odwrócona

    22 February 2015, 14:24

    ...i znów tu jestem i wciąż odnajduję w nim coś nowego..pozdrawiam:)

  • 22 February 2015, 13:12

    Wyczułem, na drugi raz uważaj z dietą. :P
    Nie quś, bo... On będzie zazdrosny. :D

  • giulietka

    22 February 2015, 12:44

    Dobrze, że czosnku nie wyczułeś;p
    Całe szczęście, że nie dosłownie... ;)
    Dzięki:)

  • 22 February 2015, 10:02

    No wiesz? Jakim melanżem? Ja na..... Nocne Czuwanie się szykowałewm, a Ty we mnie krzyżem. :P
    Cóż, a ja lubię Cię obnażać... słownie. :D
    Miłego dnia. :))

  • giulietka

    22 February 2015, 09:29

    Art, o tak późnej porze, to chyba sobotnim melanżem zawiewa;)
    Heh, musiałeś rozebrać tę myśl, a tak się starałam ubrać to w słowa.

    Miłej niedzieli, Wszystkim.

  • 21 February 2015, 23:43

    O qurde, zawiało
    i koszulę mi zerwało... :D
    Jak zwykle śliczniaste.
    Dobranoc. :)

  • Sierjoża

    18 February 2015, 15:33

    Mnie też miło. I do miłego!

  • giulietka

    18 February 2015, 13:32

    Mirku, i o to tutaj chodzi, żeby każdy zrozumiał po swojemu, to dodaje smaku;)

    Adnachiel, tak mi się właśnie zdawało... ;) Niezmiennie dziękuję za Twoje uznanie.

    Sierjożka, nareszcie coś Cię tu zwabiło, miło Cię gościć;)

    Papużko, z wzajemnością, ech... :)

    Ana, to miłe, dziękuję.

    Star, melancholia to moje drugie imię i czasem klątwa;)

    Kasiu, dziękuję.

    Dziękuję Wszystkim za przybycie na mój brzeg. Pozdrawiam;)

  • Iکқяa

    18 February 2015, 06:24

    perełka:)