Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Moją pustą przestrzeń powoli wypełnia samotność
Powinnam już dawno się poddać
Szeleszczące na wietrze liście
Wciąż grają swą smutną melodię
Zatracam się w ciszy
Jestem
Niedostrzeganą przez ziemskie istoty
Wędrującą samotnie ścieżką życia
Chmury płyną po niebie
Razem ze mną
Płaczą deszczem

28.07.2015

6641 wyświetleń
79 tekstów
0 obserwujących
  • Lola_♡

    29 July 2015, 00:31

    Dziękuję i pozdrawiam :)

  • Cris

    28 July 2015, 23:44

    smutkiem pisany.
    pozdrawiam i uśmiech ślę :)