Menu
Gildia Pióra na Patronite

nad ranem

mój anioł dziś płakał
przez Ciebie
kochany
połamał swe skrzydła
gdy chciał Cię dogonić

już nie mam anioła
sam odszedł
nad ranem
zabrał ze sobą
wszystkie nasze rany

już nie mam nikogo
nad ranem

kochany…

*to wszystko już kiedyś było

7393 wyświetlenia
54 teksty
1 obserwujący
  • Archangel_Marco

    24 November 2011, 18:32

    Czuję się podobnie, gdy komuś podobają się moje wypociny.

  • surra

    24 November 2011, 17:58

    hmmm-to chyba żadna wykładnia,tego czy się "podoba" czy nie...
    ale miło gdy ktoś choć na chwilę się tu zatrzyma

  • Archangel_Marco

    24 November 2011, 16:35

    Jak widać, nie tylko mnie się podoba.

  • surra

    23 November 2011, 19:49

    co mnie cieszy...

  • Archangel_Marco

    23 November 2011, 16:55

    Kolejny Twój wiersz, także kolejny, który mi się podoba.