Menu
Gildia Pióra na Patronite

pat

twoja nieuwaga
mój ruch
w pamięci
czarne to białe
więc na krawędzi ust się mijamy
przesadnie ostrożnym spojrzeniem

moja nieugiętość
twój bunt
i wiecznie to coś
między nami
czego nie da się w ciszy zagłuszyć
nawet upartym milczeniem

137 934 wyświetlenia
1393 teksty
282 obserwujących
  • giulietka

    20 December 2014, 10:10

    szach-raj;p

    Lenka, wklej link, posłuchamy do kawy;)

  • giulietka

    20 December 2014, 10:02

    dziękuję, choć ten rytm mnie gubi czasami, kiedy chciałoby się napisać coś białym wierszem...
    miłej soboty, Lenko