Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moja miłość nie wygaśnie..
nim ostatnia gwiazda zgaśnie..
prędzej z tego świata zejde- nim od Ciebie odejde,
szybciej słońce grzać przestanie- nim Cię strace me kochanie..
raczej woda w oceanach wyschnie.. niż moje uczucie do Ciebie zniknie!

10 689 wyświetleń
45 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!