Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moja Mała Samotności

Moja mała nienawiść, na początku taka niewinna
Zrodziła się z wielkiej miłości
A potem drobnej, w końcu tej najmniejszej
Moja mała miłość, na początku taka naiwna
Zrodziła się z dużej nienawiści,
A potem jeszcze mniejszej, wreszcie nijakiej

Moja mała Samotności, która przebierasz między nimi dwiema
Nienawidzę i kocham,
Kocham i nienawidzę,
Trwonię Ciebie Samotności
Nie mogąc zdecydować się na jedno z nich

11 222 wyświetlenia
519 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!