Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyjaciółko!

Moja droga...
Czy tęsknota,
Musi być tak bolesna?
Czy nadzieja...
Na coś, co jest niemożliwe,
Musi być tak bezlitosna?

Przyjaciółko moja!
Czemu?!
Nie potrafię pogodzić się z tym...
Czemu?!
Nie potrafię zrozumieć...
Że Ona...
Nie chce już ze mną żyć...
Odpowiedz!

Bratnia duszo moja...
Wytłumacz mi.
Czemu sam tego nie chcę?
Czemu nie chcę zrozumieć?
Czemu nie chcę się godzić?!
Wytłumacz mi!

Siostro...
Otrzyj mi łzy...
Co dzień wylewam ich tonę.
Nie chcę!
Zrozum mnie...
Proszę...
Chcę po prostu poczuć.
Po raz kolejny...
Jej ciepłe dłonie...

M~~

31 863 wyświetlenia
104 teksty
5 obserwujących
  • 24 October 2012, 19:27

    Piękne podsumowanie w trzech słowach...

  • słoneczniki

    24 October 2012, 11:56

    Tęsknota, smutek, cierpienie...

  • 14 October 2012, 21:17

    Tęsknota
    Ona również niestety potrafi zniszczyć człowieka...
    Chciałbym, się jutro obudzić,
    Zostać obudzonym, przez promień...

    Dziekuję Gosiu, Julko.

  • Julka 10

    14 October 2012, 20:08

    Tęsknota rodzi...miłość, miłość...tęsknotę.

    Miłość...tworzy też każdego z nas na...nowo...mimo nieporozumień, zagubienia poprzez słowa, czas, którego zbyt wiele nie mamy. Co ma być...będzie... Zobaczysz, jutro znowu zaświeci słońce...

    A to dla Was....:)

    http://www.youtube.com/watch?v=uRxsVP5HQA4

    Video uRxsVP5HQA4