Menu
Gildia Pióra na Patronite

szczęście

moja definicja szczęścia
170 centymetrów wzrostu
niebieskie oczy
ciemne włosy
czuły głos
który potrafił mnie
zawsze pocieszyć
silne ramię
które zawsze mnie
obejmowało
zmysłowy pocałunek
na dobranoc
który wynagradzał
wszystko

dziś jestem nieszczęśliwa
zabrakło mojego szczęścia
zabrakło ciebie
odszedłeś

2545 wyświetleń
29 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!