Menu
Gildia Pióra na Patronite

97,5

Mógłbym dać Ci wiele
mając dziwne cele
dając winne ziele
trwając w innym ciele

..., ale się nie śmieję
stale szalę mienię
z zalet zamęt sieję
palę w amen dzieje...

Często bywa ciężko przykro
Stan
...

18 678 wyświetleń
616 tekstów
46 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!