Menu
Gildia Pióra na Patronite

W blasku słońca

Mogłabym tak cały czas
Nie widzieć kłamstw,
Nie słyszeć fałszywego śmiechu.

Idę na palcach,
Zamykając powieki tych,
Którzy czują strach.

Idę bezszelestnie,
Wprowadzając zamęt w myślach tych,
Którzy milionem słów nie mówią nic.

Idę z uśmiechem
Nie rozumiejąc tych,
Którzy widzą tylko swój ból.

Idę.

1502 wyświetlenia
18 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!