Menu
Gildia Pióra na Patronite

maksymilian j.

mogłabym pisać wiersze o tobie
w nieskończoność
dotykać sylab
literować każdą kropkę
którą starałbyś się postawić

gdybyś był przy mnie
mogłabym tak wiele

146 996 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • słoneczniki

    19 July 2015, 10:02

    Zatrzymuje