Menu
Gildia Pióra na Patronite

Droga

mogę wypowiedzieć milion różnych słów
lecz nikt nie zrozumie duszy mojej snów
mogę na papierze spisać milion zdań
ale w mojej głowie zawsze jestem sam

z każdym rokiem czuję jak się zmienia świat
na tej karuzeli którą kręci czas
w krętym świecie uczuć ciężko znaleźć sens
ale serce bije więc nie poddam się

wolę czasem stracić ale poczuć smak
bo waży walizka zmarnowanych szans
czasem może stracę czasem zyskam też
ale zawsze wstanę żeby dalej biec

48 108 wyświetleń
592 teksty
92 obserwujących
  • Naja

    20 January 2018, 20:37

    Taaa... Życie to nieustający bieg... :-)

  • fyrfle

    20 January 2018, 16:45

    Dobrze podany opis życia.

  • Yankes

    20 January 2018, 15:18

    masz moją fiszkę!