Menu
Gildia Pióra na Patronite

pierwszy raz jeszcze raz

Mogę jeszcze raz
pierwszy raz zobaczyć
korowód odległych gwiazd
otwierając powieki słońce zahaczyć
rozdziewiczyć łzą naiwną oczy
poczuć że czas przestał się toczyć
zapomnieć o wczoraj jutro znowu
na początku i na końcu lotu
w środku pierwszej i ostatniej rundy
nigdy znowu nie przeżyć tej sekundy
patrzeć na Ciebie z podziwem i lękiem
upaść, wstać i unieść rażony Twym pięknem

1077 wyświetleń
23 teksty
0 obserwujących
  • RozaR

    4 May 2015, 22:56

    Końcówka dobra - miejscami trywialnie. Potencjał jest.

  • krysta

    4 May 2015, 18:23

    zatrzymał mnie.
    pozdrawiam.

  • Ragilia

    4 May 2015, 10:35

    Świetny, pozdrawiam