Menu
Gildia Pióra na Patronite

modlę się
o wiatr

gdy w Twoich ramionach
jak w sidłach
pajęczych
jeszcze tli się
na wpół żywa
sercem na dłoni

rytmicznie
zaciskając
pięści

3553 wyświetlenia
41 tekstów
14 obserwujących
  • 14 December 2018, 22:02

    "... co rozgoni, ciemne, skłębione zasłony..."
    Pozdrawiam. :))

  • kati75

    14 December 2018, 11:26

    ładnie napisane:-)