Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obecność

Młody chłopak z mojego osiedla
Mieszkający teraz w Belgii
Zarabia teraz dużo pieniędzy.

Kiedyś trójka znajomych
wyjechała samochodem na ulicę
Dwójka z nich tak młodych straciła życie
Przyjaciel bardzo długo o swoje walczył.

Przyjaciółka,która zajęta
masą spraw , odeszła ..
Nie mając czasu nawet się odezwać.

Zawsze jest powód dla którego ktoś nie wraca do domu.
lecz ich dusze cicho przez nasze życie lecą jak motyl.

7277 wyświetleń
66 tekstów
3 obserwujących
  • Polna

    15 January 2019, 19:22

    Dziękuję

  • Malusia_035

    14 January 2019, 10:45

    Bardzo ładny wzruszający wiersz :)

    Pozdrawiam :)