Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czuję, że Cię tracę

Minęło tyle lat
Nie patrzysz juz tak na mnie
Jesteś zimna
Próbuje cie znaleźć
Te oczy tak tępe
Miałobyć inaczej
Gwiazdy bledną - jesteś ze mną
Ale czy dla mnie ?
Gubię twój krok ,chciałem iść z tobą
Budzę się w nocy ,spisz obok
Czuję ciebe
Zastanawiam się czy myślisz o mnie
O kim snisz ?
Boję się wiem ,że Cię tracę
Niepokój mnie niszczy
Coś zniszczyło nas
Czy ktoś inny się w twoje serce wkradł ?
Spisz obok myślisz o nim ?
Pamiętaj chce tylko twojego szczęścia
Byleby chłód odszedł a z nim nie pewność
Nie męcz się , nie musisz
Nie dałem ci nic oprócz szczerego uczucia
Teraz to ciebie miłość wola

7277 wyświetleń
66 tekstów
3 obserwujących
  • fyrfle

    6 January 2018, 16:08

    Ciekawy życiowy wiersz, podmioty liryczne winny się udać do katolickiej bądź świeckiej poradni małżeńskiej lub psychologicznej i szukać rozwiązań dla ich my, dopiero wtedy myśleć o rozstaniu, no chyba , że się w życiu jej pojawiła ta prawdziwa połówka z wszechświata, wtedy należy ustąpić i szukać swojej.