Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mimo, że przyciągnęłaś mnie swą urodą.
Zatrzymać musisz mnie już inną metodą.
Nie dotykiem, nie gestami
Tylko rozpal, rozpal mnie słowami

Spraw bym wargi gryzła podczas Twej przemowy.
Bym pragnęła więcej..więcej tej rozmowy.
Zaimponuj mi inteligencja – nie mięśniami i figurą.
Zaimponuj pasją, erudycją i osobistą kulturą.

Nie chcę słuchać przechwał egoisty.
Pragnę opowieści niczym prawdziwego artysty.
I żebyś na koniec dnia zaskoczyła mnie w łóżku.
Szeptając mi na ucho słodkie słowa po francusku.

Chcę szaleć na Twym punkcie, by od słów było gorąco.
By za każdym razem było ciekawie i fascynująco.
Chcę wiedzieć co Cie interesuje, w czym się zatracasz.
O jakie pasjonujące rzeczy swoją duszę wzbogacasz.

Mądrość dla mnie jest najseksowniejsza.
Przyjemność po dyskusji jeszcze barwniejsza.
Więc nie dotykiem i nie gestami..
Tylko rozpal.. rozpal mnie słowami.

~ Natalia K. (Innastronaduszy)

26 525 wyświetleń
322 teksty
3 obserwujących
  • 9 March 2018, 07:12

    Ładne, mądre, inspirujące.

  • dark smurf

    5 March 2018, 11:36

    to bardzo indywidualna sprawa.. nie ma na to jednobrzmiącej odpowiedzi :)

  • rastanatusia

    5 March 2018, 00:09

    A jak te magiczne zaklęcie powinno brzmieć według Ciebie ? :>

  • dark smurf

    4 March 2018, 23:45

    ..zabrakło magicznego zaklęcia ;)

  • dark smurf

    4 March 2018, 23:42

    :)