Menu
Gildia Pióra na Patronite

Siła

Mimo,
że czasem płyną łzy..
Mimo,
że świat wydaje się zły..
Nie pozwól sobie na potknięcia!
Na życiowych marzeń cięcia..
Idź do przodu,
wytrzyj łzy!
Bo dasz radę,
mimo trudnej życia gry!

2462 wyświetlenia
14 tekstów
2 obserwujących
  • Cyganka

    24 April 2010, 10:57

    miło mi, że mój wiersz został porównany do dzieła Adama Mickiewicza ;)