Menu
Gildia Pióra na Patronite

kolejny list

***
miły mój
do ciebie piszę znów
kolejny list
jeden z wielu
napisanych nie wysłanych

powiem ci w sekrecie
wspomnienie tamtych dni
jesieni wiosny
lata i zimy
zapisuję literami
czarnymi
na białym papierze

i wybacz
nikt mi już ich nie zabierze...

© MaJa

7853 wyświetlenia
60 tekstów
3 obserwujących
  • krysta

    14 December 2015, 05:01

    czytam powtórnie...bardzo ładny wiersz... :)

  • M44G

    29 November 2015, 18:21

    Ładnie.