Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość

Miłość wszytko nam daje
Miłość wszytko nam odbiera
Miłość nas zawodzi i zwodzi
Miłość jest dla nas bezgraniczna
Miłość jest zdradziecka
Miłość nas zabiera krainy nam nieznane
(I dotąd nigdy nie zbadanie)

12 770 wyświetleń
76 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!