Menu
Gildia Pióra na Patronite

Regres.

miłość
tu gwiazdy spotykają się z niebem

zamykam oczy
krzyżuje ręce
i nikt mi Cię nie zabierze

tylko zazdrość

strąca świętych do morza
i śpiewa chore kołysanki

4825 wyświetleń
33 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!